VCA cursus incl. Code 95

Verkeersschool Nijland Drenthe
VCA
inschrijven Direct  inschrijven
Vul het formulier in om je direct 
in te schrijven
Wij bellen jou dan voor een afspraak
 
Bel Verkeersschool Nijland Bel Ons!
Liever persoonlijk contact ? Bel ons, we helpen je graag verder
 
Offerte aanvragen Offerte aanvragen.
Je ontvangt direct een mail met informatie inclusief de tarieven
 

 

 

 

Basisveiligheid - VCA inclusief Code 95 met E-Learning

Doelgroep
Als u aan de slag gaat voor een aannemer dan moet u in de meeste gevallen een B-VCA diploma hebben. Bijvoorbeeld als u op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving werkt.
Steeds meer wordt het examen ook afgelegd door leerlingen en studenten die op stage gaan. Met het VCA-diploma hebben zij aantoonbaar kennis van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM).

Inhoud
De B-VCA bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

Cursus
Voorafgaand aan de cursus krijgt U van ons een inlogcode, waarmee U online de stof al eigen kan maken. ( voor de nascholing is men verplicht dit minimaal 3.5 uur te doen, i.v.m. meetellen uren ) de cursus dag zelf duurt ook 3.5 Uur, aansluitend doet U op dezelfde dag examen

Examen
Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen die u binnen 60 minuten moet beantwoorden. Als u 28 vragen of meer goed hebt beantwoord, ontvangt u het diploma 'Basisveiligheid VCA'.
Het behaalde diploma is tien jaar geldig en vereist om aan de VCA-checklist te voldoen.
Examens vinden plaats op onze leslocatie

VOL - VCA

Doelgroep
Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt zodat niemand iets overkomt. Met een VOL-VCA diploma op zak weet u aan welke eisen u en de operationele medewerkers waaraan u leiding geeft moeten voldoen.

Inhoud
De VOL-VCA bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA-certificering, bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxmeetings.

Examen
Het examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen die u binnen 75 minuten moet beantwoorden. Als u 49 vragen of meer goed heeft beantwoord, ontvangt u het diploma 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA'.
Het behaalde diploma is tien jaar geldig en vereist om aan de VCA-checklist te voldoen.
Examens vinden plaats op onze leslocatie