Rijles in automaat

Voor diegene die moeilijkheden bij het schakelen ondervinden of die gewoon rijles in een automaat willen, bieden wij ook die mogelijkheid.
De lesauto kan ook worden aangepast voor mensen die speciale aanpassingen nodig hebben voor het besturen van een auto.

Met een handicap de weg op
Het rijbewijs is voor de meeste mensen een must. Het betekent namelijk mobiliteit en vooral zelfstandigheid. Maar wat als je afhankelijk bent van een rolstoel of als je een arm of been niet goed meer kunt gebruiken? Kortom, kun je met een lichamelijke handicap zelfstandig de weg op?

Wat het CBR betreft is het antwoord op deze vraag bijna altijd ’Ja’. Er zijn aan de auto zoveel technische aanpassingen mogelijk, dat het voor bijna iedereen met een lichamelijke handicap mogelijk is om verantwoord auto te rijden. Het is soms ook mogelijk om met een aangepaste motorfiets, vrachtauto of autobus te rijden.

Veiligheid
Voor een gehandicapte bestuurder gelden dezelfde rijvaardigheidseisen en veiligheidsnormen als voor andere bestuurders. De verkeersveiligheid staat immers voorop. Het moet natuurlijk voor de gehandicapte wel mogelijk zijn om aan die eisen te voldoen. Zonodig wordt het voertuig aangepast aan de mogelijkheden van de bestuurder. Wil je meer informatie, neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Prijzen:
Automaat rijles € 60,00 (lesduur 60 Min)

Pakket mogelijkheid opleiding automaat                                                                                         

Instap Pakket

  • 30 Rijlessen (60 Min)
  • Praktijk examen
  • Kosten € 2.000,-Rijles in Automaat

Rijles in Automaat

Hoe gaat het praktijkexamen auto ?

Waarom kiezen voor Nijland Verkeersscholen

  • Altijd vriendelijk en goed geschoolde instructeurs
  • Altijd les van dezelfde rij-instructeur
  • Altijd les in dezelfde lesauto
WhatsApp