Bromfiets

Ben jij minimaal 15,5 jaar oud en wil je graag je bromfiets rijbewijs halen? Dan kun je bij ons gelijk beginnen met de theorielessen. Als het theoriecertificaat is behaald en je minimaal 16 jaar oud bent kun je beginnen met rijlessen! Na het behalen van je theorie-examen plannen wij de eerst mogelijke datum in bij het CBR. Hierna plannen we de rijlessen in overleg met jou in richting het examen. Zo kun jij snel en veilig de weg op!

Vraag snel een offerte aan!


De opleiding:

  • 5 uur rijles
  • praktijkexamen

Na het behalen van je theorie plannen we de eerst mogelijke datum bij het CBR, hierna plannen we de rijlessen in overleg met jou in richting het examen.

Het praktijkexamen voor de categorie “bromfiets” duurt 45 minuten. Tijdens het examen wordt een route gereden van ten minste 25 minuten, waarbij je wordt beoordeeld op verkeersdeelneming op de openbare weg. De examinator volgt je op een eigen bromfiets. Je instructeur mag ook meerijden op een eigen bromfiets. Is er een apart deel voertuigbeheersing? Nee, maar de examinator neemt voertuigbeheersing wel in zijn beoordeling mee. Tijdens de rit beoordeelt hij ook of de kandidaat het voertuig beheerst.

Tarieven

Losse rijles 60 minuten €55,00
Examenkosten €215,00


Bromfiets Pakket

5 uur rijles
1 praktijkexamen
Normale prijs is €490,00

Aanbieding nu €425,00

Voor aanvraag offerte klik hier

Bromfietsrijles in Emmen

Bromfietsrijles in Emmen

Hoe gaat het praktijkexamen bromfiets?

Waarom kiezen voor Nijland Verkeersscholen

  • Altijd vriendelijk en goed geschoolde instructeurs
  • Altijd les van dezelfde rij-instructeur
  • Altijd les in dezelfde lesauto
WhatsApp