Taxi

Wil je graag taxichauffeur worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een taxi-opleiding aan waarmee je snel en professioneel aan de slag kunt als taxichauffeur.

Bij het worden van een taxichauffeur zijn er bepaalde kosten verbonden, zoals de opleiding zelf en het behalen van de benodigde taxipas. Wij zorgen ervoor dat je een kwalitatieve opleiding ontvangt tegen een eerlijke prijs. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij het behalen van de benodigde kennis en vaardigheden, zodat je goed voorbereid het examen kunt afleggen.

Wanneer heb je eigenlijk een taxipas nodig? In de meeste landen en regio’s is een taxipas verplicht om als professioneel taxichauffeur te werken. Deze pas toont aan dat je de vereiste opleiding hebt gevolgd en aan alle wettelijke eisen voldoet. Het is dus essentieel om een taxipas te verkrijgen voordat je aan de slag kunt.

Taxi Rijbewijs Chauffeurskaart

Hoe vraag je de Chauffeurskaart Taxi aan: Via kiwaregister.nl (070-4144888) vraag je een aanvraagset aan. Je krijgt dan een informatieset met aanvraag toegestuurd waarin precies alles staat wat je moet doen:

  • Je moet een keuring aanvragen bij een arbo-arts (in te vullen formulier is bijgevoegd)
  • Je moet een Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen bij de gemeente (aanvraagformulier is bijgevoegd en al ingevuld).
  • Je moet de aanvraag betalen aan KIWA. Doe dit echter pas als je geslaagd bent voor het theorie- en het praktijkexamen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze taxi-opleiding en start binnenkort met een veelbelovende carrière als taxichauffeur!

Meer te weten komen? 
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze taxi-opleiding en start binnenkort met een veelbelovende carrière als taxichauffeur! info@verkeersschoolnijland.nl of bel 0591 - 312 840

Taxi Opleiding

Taxi Opleiding

Zo gaat het theorie-examen

Waarom kiezen voor Nijland Verkeersscholen

  • Altijd vriendelijk en goed geschoolde instructeurs
  • Altijd les van dezelfde rij-instructeur
  • Altijd les in dezelfde lesauto
WhatsApp